Barcelona Activa torna a organitzar el 'Job Market Place' del SIL 2024

Acord entre el CZFB i Barcelona Activa per organitzar el Job Market Place

Les empreses podran reunir-se amb candidats que compleixen els requisits professionals per així incorporar nou talent

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i l'agència de promoció econòmica municipal Barcelona Activa han organitzat novament el Job Market Place, un espai per captar i atraure talent al SIL 2024, la Fira Internacional de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain, que se celebrarà del 5 al 7 de juny del 2024 a la capital catalana, en què serà la seva 26a edició.

Podran participar en aquest espai les empreses interessades a conèixer professionals del sector de la logística per incorporar-los a la seva organització, que tinguin vacants a Barcelona i la seva àrea metropolitana, ha informat el CZFB aquest dijous en un comunicat.

El CZFB ja ha obert el termini per presentar les demandes de perfils i ho podran fer fins al 7 de maig a través d'un formulari.

Posteriorment, Barcelona Activa publicarà les ofertes de feina i preseleccionarà els candidats que s'ajustin a la descripció dels llocs de treball.

Les entrevistes es realitzaran el divendres 7 de juny, de 9.30 a 12 hores al Job Market Place ubicat dins del SIL, en què es donaran cita a candidats preseleccionats i les empreses.

A la passada edició, es van presentar un total de 374 professionals candidats als llocs oferts, entre els quals es van seleccionar els 107 perfils més afins que van realitzar una entrevista de treball al SIL.

"Networking de qualitat"

El delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro, ha assegurat que “la captació de talent és una de les principals preocupacions de les empreses avui dia i el SIL compta amb la participació d'empreses que representen totes les anelles de la cadena logística , per la qual cosa és una veritable oportunitat per fer networking de qualitat”.

En paraules de Blanca Sorigué, directora general del CZFB i del SIL: “Cal tenir en compte que el 90% de les persones que visiten el SIL són perfils amb capacitat de decisió a les seves empreses, per això la fira és l'espai idoni per posar-hi en contacte les demandes professionals que tenen les empreses amb el talent de perfils molt diversos que ens visita”.