Una panorámica de París

Alerta a París: roben documents de seguretat dels Jocs Olímpics

Un treballador de l'Ajuntament de la capital francesa va presentar una denúncia per la sostracció d'un ordinador i diversos dispositius USB

Un empleat de l'Ajuntament de París va presentar dilluns passat 26 de febrer una denúncia pel robatori d'un ordinador i memòries USB que contenien plànols de seguretat per als propers Jocs Olímpics d'Estiu, que se celebraran a la capital francesa del 26 de juliol al 11 d'agost.

La cadena de televisió BFM va constatar aquest dimarts aquest robatori a la Gare du Nord i també que ja s'ha obert una investigació policial. Eren les 19.30 hores del 26 de febrer quan aquest empleat de l'Ajuntament, enginyer de 56 anys, va denunciar a la comissaria de la mateixa estació ferroviària el furt que acabava de patir.

BFM va dir que l'enginyer havia detallat el contingut de la bossa, robada quan es dirigia a Creil Sud Oise, i que en concret es tractava d'un ordinador i dues memòries USB amb informació "sensible" sobre plans de l'ajuntament parisenc; es preveu un desplegament de gairebé 2.000 agents de seguretat, entre els quals hi ha la majoria policies municipals.