La nova directora general

Ana Martín, nomenada directora general de la gestora CaixaBank Asset Management

L'actual director adjunt d'inversions, Jorge Colomer, assumeix el càrrec de director general adjunt

La gestora de fons d'inversió CaixaBank Asset Management ha nomenat aquest divendres 19 d'abril com a nova directora general la seva fins ara directora de desenvolupament de negoci, Ana Martín de Santa Olalla.

El fins ara director general de la gestora, Juan Bernal, “emprendrà un nou projecte professional” i la seva sortida coincideix amb la recta final del Pla Estratègic 2022-2024, informa la gestora en un comunicat.

Així mateix, el director d'inversions de la companyia, Jorge Colomer, assumirà el càrrec de director general adjunt, si bé també mantindrà la posició actual.

Al costat de Martín de Santa Olalla i Colomer, completen el comitè de direcció el director d'operacions, Lluís de Torres; el de sostenibilitat, Juan Pablo Hernández; el de riscos, Ramon Guillem Ramírez; el d'estratègia d'inversió, Santiago Francisco Rubio; el de tecnologia, Jaume Viladrosa; i la secretària general, Mónica Valladares.

Les seves trajectòries professionals

Martín de Santa Olalla compta amb una "dilatada experiència" al sector financer, després d'haver treballat gairebé 30 anys en entitats vinculades a la gestió d'actius a Europa: ha passat per entitats bancàries de presitigi internacional, com Barclays (Regne Unit), Deutsche Bank (Alemanya) i el Santander.

CaixaBank Asset Management ha destacat la seva "visió global" i pas pels diferents àmbits de la gestió de patrimonis: avui dia és consellera de CaixaBank AM Luxemburg i presidenta no executiva del consell d'administració de BPI GA a Portugal.

De la seva trajectòria cal destacar la seva visió global i el seu pas pels diferents àmbits de la gestió de patrimonis, havent iniciat la seva carrera a l'àrea d'Inversions, per ampliar posteriorment les seves capacitats comercials en l'assessorament a grans clients fins a assumir el càrrec actual .

Martín de Santa Olalla és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, i compta amb la certificació CESGA.

Colomer també ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els últims 30 anys al sector financer, tant nacional com internacional, i, entre d'altres, va ser CEO d'UBS, entitat on va romandre un total d'onze anys.

CaixaBank Asset Management és la gestora d'institucions d'inversió col·lectiva del Grup CaixaBank i es va posar en marxa el 1985.