Erling Haaland, en una imatge recent

Animal Haaland: la darrera bestialitat del noruec amb el Manchester City

El davanter va ser el gran protagonista del partit del dimarts 27 de febrer passat contra el Luton Town

5 gols del noruec Erling Haaland, amb 4 assistències de Kevin de Bruyne, davant el Luton Town (2-6) ha guiat aquest dimarts el Manchester City cap als quarts de final de la FA Cup.

El festival del davanter cityzen , i la seva genial connexió amb el migcampista belga, va començar als tres minuts del xiulet inicial en una jugada per banda que va culminar amb una rematada a l'àrea. Al 18, va sumar el seu segon gol i als 40 minuts va arribar el hat-trick .

Just abans del descans, el local Jordan Clark va retallar distàncies amb un xut directe al'escaire, i ell mateix es va encarregar de posar el 2-3 després d'aprofitar una assistència de vaselina de Ross Barkley. Tot i això, Haaland no havia dit la seva última paraula.

L'atacant escandinau, de nou a passada de De Bruyne com en els seus tres anteriors gols, va respondre immediatament amb un xut a plaer que va acabar amb els dubtes dels de Pep Guardiola, i només quatre minuts més tard, el 58, va tornar a veure porta, aquesta vegada assistit per Bernardo Silva. El croat Mateo Kovacic, al minut 72, va arrodonir la golejada.