L´acte d´aquest 20 de març

CaixaBank llança la plataforma digital AgroBank Hub

Vol servir per transformar el sector agrari, segons han explicat aquest 20 de març

CaixaBank ha llançat la plataforma digital AgroBank Hub, adreçada a clients i no clients i que té com a objectiu "contribuir a la transformació del camp espanyol", impulsar la innovació i la sostenibilitat, i reforçar la comunicació entre els diferents agents del sector.

La plataforma ha estat presentada pel director d'AgroBank, Jaime Campos, en el marc del saló Alimentaria & Hostelco, que se celebra entre dilluns i dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

AgroBank Hub té la voluntat de "transformar la manera com clients i no clients de l'entitat es relacionen amb el sector agroalimentari" i ser un punt de trobada i referent per als agents a nivell nacional.

Integra quatre verticals: un punt de trobada dactualitat; un entorn de solucions per a la presa de decisions mitjançant eines i simuladors; un marketplace amb productes i serveis especialitzats, i una comunitat que té com a objectiu contribuir a la transformació del sector.

Campos ha explicat que així l'entitat reforça el seu "compromís amb tots els agricultors, ramaders, pescadors i indústria agroalimentari