Una persona esquiant

Cap de setmana per esquiar: coneixeu l'estat de les pistes catalanes

Baqueira serà l'estació amb més quilòmetres esquiables aquest cap de setmana, seguida de la Masella

L'estació d'esquí Baqueira Beret preveu obrir més de 150 quilòmetres de pistes aquest cap de setmana per les "abundants nevades", que han acumulat gruixos de fins a 165 centímetres en set dies.

Concretament, preveu tenir disponibles 33 pistes i dos itineraris fora-pista a l'àrea central de Baqueira; 39 pistes i un itinerari a Beret, i 26 pistes abalisades a Bonaigua, detallen en un comunicat d'aquest dimarts.

L'estació ho ha condicionat que la meteorologia acompanyi --en les seves paraules-- i ha assegurat que treballa per "assegurar un març i una Setmana Santa esplèndids".

Baqueira serà l'estació amb més quilòmetres esquiables aquest cap de setmana. El segueix Masella, que actualment té 37 quilòmetres esquiables i un gruix de 50-65 cm de neu.

A l'estació de Boí Taüll hi ha 28 quilòmetres esquiables i 25 pistes obertes, amb un gruix de 60 a 150 centímetres de neu.

A Port Ainé i La Molina hi ha 25 quilòmetres esquiables. A la primera, hi ha 21 pistes obertes i de 65 a 115 centímetres de neu, i a la segona 31 pistes obertes i entre 50-65 centímetres de neu.

D'altra banda, a Espot Esquí hi ha 22 quilòmetres esquiables amb 19 pistes obertes, de 65 a 115 centímetres de neu.

Finalment, a l'estació d'esquí de la Vall de Núria hi ha 6 pistes obertes amb 5 quilòmetres esquiables, amb un gruix de neu de 50 a 70 cm, i a Vallter aquest dimarts hi ha 3 quilòmetres esquiables amb 4 pistes obertes.