Entrenador de l'Hospitalet de futbol

El CE L'Hospitalet viurà una 'gran final' contra l'Olot

El CE L’Hospitalet espera omplir el camp municipal de la Feixa Llarga amb la seva afició, a la recerca d’una victòria que els acosti a l’ascens de categoria

El sorprenent empat del Castelldefels contra l'Olot, sumat a la victòria del CE L'Hospitalet a Mollerussa, ha injectat una nova dosi d'entusiasme a la competició.

El CE L'Hospitalet va assegurar tres punts amb una efectivitat notable, marcant dos gols primerencs a cada meitat del partit, mentre el vent marcava el ritme del joc.

Aquests resultats inesperats han creat un ambient d'emoció renovada a la competició, especialment de cara al proper diumenge, quan l'Olot visiti el camp del CE L'Hospitalet.

Amb només 11 jornades restants per al final de la temporada, cada partit es torna crucial per determinar la destinació dels equips.

Davant la importància d'aquesta trobada, el club riberenc està organitzant una jornada especial per diumenge.

El CE L'Hospitalet espera omplir el camp municipal de la Feixa Llarga amb la seva afició, buscant una victòria que els acosti a l'ascens de categoria. L'escenari està llest per a un enfrontament emocionant i determinant.