Un bloc de pisos

Es poden comprar pisos per entrar-hi a viure per menys de 50.000 euros?

Alguns d'ells, propietat de CaixaBank, es poden adquirir al portal immobiliari Haya Real State

Que l'habitatge és el principal problema per als espanyols (i també per a persones de tot el món) no és cap novetat. El pagament del lloguer o de la hipoteca es porta bona part dels nostres ingressos mensuals, per la qual cosa cal triar amb encert el lloc on vivim.

Tot i això, de vegades apareixen gangues al mercat, pisos per un preu que sol ser fins i tot difícil de creure. Així, al portal Haya Real State, si es fa la cerca correcta, es poden trobar habitatges a un preu apte per a la majoria de butxaques.

De fet, alguns d'aquests habitatges, propietat de CaixaBank, estan a la venda per imports que ni tan sols arriben als 50.000 euros, per la qual cosa són opcions més que bones per convertir-se en la nova llar de qui les vulgui... o fins i tot com a possibilitat d'inversió.

Un dels més econòmics, de fet, ni tan sols arriba a la meitat de limport anteriorment esmentat; es tracta d´un pis de 3 habitacions a Torrent, molt a prop de València... que es pot comprar per 23.200 euros.

Però si aquesta quantitat sembla excessiva, una de les oportunitats més econòmiques és a Bedmar (Jaén)... i costa 5.600 euros. Això sí, en aquest cas l'immoble "es troba en un estat de deteriorament considerable, i són necessàries tasques de rehabilitació/reconstrucció que seran per compte i càrrec de l'adquirent".

Pel que fa a Catalunya, dos dels pisos que estan a un preu més competitiu són a la demarcació de Tarragona. Per 37.500 euros es pot adquirir un baix a Valls amb una superfície de 82 metres quadrats amb una habitació i un bany. Tot i això, igual que en el cas de la localitat de Jaén, el pis necessita profundes reformes per poder estar a punt per viure.

L'altre, Deltebre, es ven per 49.400 euros. Es tracta d'un pis, també situat en uns baixos, amb una superfície de 89 metres quadrats on hi ha 2 habitacions i 1 bany. La cuina està completament equipada ia més a més el bloc compta amb ascensor. En aquest cas, la vivenda està en bon estat.