Awesome Lab amb una conferència

Desigual i Wayra, a la recerca de les startups més innovadores de IA Generativa

En col·laboració amb Wayra, la companyia de moda convida startups de tot el món a presentar solucions innovadores que donin resposta als desafiaments del sector tèxtil a través de les tecnologies més disruptives

Desigual es torna a recolzar una vegada més a Wayra, el corporate venture capital de Telefónica, per al llançament d'una nova convocatòria que incorpori nous projectes a Awesome Lab, el seu programa d'innovació.

L'objectiu és transformar el sector de la moda a través de l'ecosistema emprenedor i les solucions més disruptives.

Per això, Desigual ha estat present avui a l'estand de Wayra al 4FYN en el marc del MWC de Barcelona, per parlar sobre emprenedoria i atendre startups interessades en aquesta tercera edició d'Awesome Lab, centrada en la indústria intel·ligent i, en concret , a la IA Generativa.

Es tracta d'una convocatòria internacional que comença el dilluns 26 de febrer i s'estendrà fins al 31 de març.

Les startups interessades podran presentar les candidatures a través de: https://bit.ly/DesigualOpencall.

Desigual i Wayra es fixaran en els projectes que puguin aportar solucions en àrees clau per a la companyia com a màrqueting, disseny de producte i experiència de client.

Aquesta convocatòria busca atraure projectes que puguin marcar la diferència al sector tèxtil.

Es durà a terme en diferents etapes, que començarà amb l'anàlisi de les candidatures enviades i una primera selecció d'entre 8 i 10 companyies que tindran l'oportunitat de presentar la seva proposta davant un jurat d'experts al'abril.

Finalment seran fins a 4 les guanyadores que podran desenvolupar un projecte pilot i treballar amb les diferents àrees de la companyia tèxtil a partir del mes de maig.

A més a més, tindran accés a la xarxa d'inversors de Wayra i invitació a tots els esdeveniments externs i interns on participen per generar un networking de qualitat amb altres emprenedors o possibles socis.

En les paraules d'Eva Sirera, Tecnologia Innovation Leader de Desigual, “Awesome Lab continua sent el nostre principal espai d'innovació oberta de la companyia. Després de dos anys d'aprenentatge, en aquesta tercera edició som capaços de detectar solucions més ràpidament i treballar amb les startups d'una manera més eficient. A través d'aquesta Open Call volem continuar impulsant projectes amb potencial per transformar la nostra companyia i el sector de la moda amb focus en la col·laboració a través de la intel·ligència artificial”.

Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona, explica que a Wayra, estem orgullosos de participar en el llançament de la nova convocatòria d'aquesta tercera edició d'Awesome Lab per cercar solucions úniques que revolucionin el negoci i l'experiència percebuda pels clients de Desigual. Per això, posem al vostre abast tot el nostre coneixement de l'ecosistema emprenedor i la nostra experiència amb startups que treballen amb Intel·ligència artificial des dels nostres inicis”.