Els jugadors, en el moment en què es va aturar l'Udinese - Roma

La millor notícia: el jugador de la Roma Ndicka rep l'alta després del desmai

Va poder sortir de l'hospital dilluns a la nit 15 d'abril

El jugador de l'AS Roma, Evan Ndicka, ha rebut l'alta hospitalària després de confirmar-se que no pateix cap patologia cardíaca, després de desplomar-se al partit que els capitalins van jugar diumenge a domicili davant Udinese a la Sèrie A.

"Després d'un dolor precordial agut i canvis inespecífics a l'electrocardiograma realitzat a la primera sala d'urgències de l'estadi, el jugador Evan Ndicka va ingressar a l'hospital Santa Maria della Misericòrdia d'Udine. Es van realitzar controls cardiològics de primer i segon nivell que van resultar negatius a patologia cardíaca", va indicar el club.

"A la vista dels últims exàmens realitzats, el quadre clínic és compatible amb traumatisme toràcic amb mínim pneumotòrax esquerre. El jugador ha estat donat d'alta i serà sotmès a més controls a Roma", ha afegit.

Al minut 72 del matx disputat a l'Stadio Friuli d'Udine, el defensa ivorià es va desplomar sobre el terreny de joc sense contacte amb cap jugador. El futbolista va ser retirat conscient en llitera abans de ser traslladat a un hospital de la localitat. El partit va ser suspès.

"L'AS Roma vol agrair a l'Udinese ia l'àrbitre la seva gran professionalitat i disponibilitat. Gràcies al públic present a l'estadi d'Udine i al personal mèdic i sanitari de l'hospital Santa Maria della Misericòrdia d'Udine. Tots junts, en aquests minuts d'emoció i aprensió, vam demostrar els valors de l'esport i vam anteposar la protecció de la vida", va concloure la Roma.

Després d'aquestes bones notícies, falta que la Sèrie A fixi la data i l'hora en què es jugaran els minuts que falten aquest partit de futbol.

La Roma de Daniele de Rossi (substitut de José Mourinho) està lluitant per una de les posicions de Champions League per a la temporada que ve, i jugant un gran futbol i mostrant un excel·lent estat de forma després del canvi a la banqueta.

Per part seva, el conjunt d'Udine viu l'altra cara de la moneda; els de la regió de Friuli estan immersos a la baralla per evitar el descens de categoria a la Sèrie B. L'equip té un punt de marge sobre els conjunts que perdrien la categoria.