Imatge darxiu duna bandera de Sud-àfrica.

Moren 45 persones a Sud-àfrica per la caiguda d'un autobús per un precipici

Només hi ha hagut un supervivent, un nen de vuit anys, en un sinistre succeït al pont de Mmamatlakala, ubicat a la província del nord de Limpopo

Les autoritats sud-africanes han confirmat la tràgica mort de 45 persones en un esquinçador accident d'autobús ocorregut al nord del país. El fatídic succés, que va deixar únicament un nen de vuit anys com a supervivent, va commocionar la nació i va generar una profunda consternació.

El tràgic incident va tenir lloc al pont de Mmamatlakala, ubicat a la província del nord de Limpopo. Segons informes, l'autobús, amb matrícula de la veïna Botswana, es va precipitar per un precipici i, posteriorment, es va incendiar i va resultar en la calcinació de diversos passatgers.

"Envio els meus més sincers condols als familiars de les víctimes d'aquest tràgic accident d'autobús. Els nostres pensaments i oracions estan amb ells en aquest moment tan difícil", va expressar la ministra de Transport de Sud-àfrica, Sindisiwe Chikunga, en declaracions recollides pels mitjans locals.

Previ a la confirmació oficial del nombre de morts, els mitjans ja havien informat sobre el tràgic incident. Es presumeix que l'autobús viatjava des de Botswana cap a la ciutat sud-africana de Polokwane per participar a reunions religioses amb motiu de la Setmana Santa.

Les operacions de rescat van continuar durant hores després de l'accident i van evidenciar la magnitud de la tragèdia i la urgència per brindar assistència a les víctimes. La comunitat sud-africana lamenta profundament aquesta pèrdua devastadora i s'uneix en solidaritat amb els familiars de les víctimes mortals en aquest moment de dol nacional.