Dua Lipa, en arxiu

El nou àlbum de Dua Lipa, ja disponible

L'artista treu nova música després de gairebé cinc anys del seu darrer treball, 'Future Nosalgia'

Després de gairebé cinc anys des del llançament de "Future Nostalgia", Dua Lipa torna amb el seu esperat tercer àlbum titulat "Radical Optimism". Inspirat en la vibrant cultura rave britànica, el disc inclou una varietat de temes, entre els quals es destaquen 'Houdini', 'Training Season' i 'Illusion', aquest últim amb un videoclip filmat a les piscines Picornell de Barcelona, afegint un toc especial a la connexió internacional de la cantant amb la ciutat espanyola.

En la creació d'aquest àlbum, Dua Lipa ha treballat amb destacats col·laboradors com Ian Kirkpatrick, Emily Warren, Julia Michaels, Ali Tamposi, i especialment amb Kevin Parker de Tame Impala, que ha contribuït significativament al desenvolupament de les cançons. També hi han participat Danny L Harle (PC Music), Tobias Jesso i Caroline Ailin, brindant una varietat d'influències i estils al projecte.

Aquest estiu, Dua Lipa portarà la seva música als escenaris europeus amb un tour que promet ser inoblidable. L'artista encapçalarà el Mad Cool 2024 a Madrid el 10 de juliol, i serà un dels esdeveniments més esperats de l'estiu musical. A més, estarà present en altres festivals importants com Nos Alive i Rock Werchter, així com a l'icònic Royal Albert Hall de Londres i al prestigiós festival de Glastonbury, mostrant la seva presència i talent en diversos escenaris i públics.

Amb "Radical Optimism", Dua Lipa continua consolidant el seu èxit després del fenomen global de "Future Nostalgia" i el seu àlbum debut homònim, que va incloure èxits com "New Rules" i "IDGAF".