Una imatge d'un gra a la pell amb una imatge de la mort

Un pèl enquistat deixa un home en coma i a la vora de la mort

L'home ha aconseguit superar la patologia després que els metges li diguessin que només tenia un 4% de probabilitats de viure

Un home de Texas va sobreviure miraculosament a una complicada situació mèdica, superant les probabilitats del 4% de viure que suposadament li van donar els metges.

Els problemes de Steven Spinale, un pare d'uns 30 anys, van ser provocades pel seu intent d'eliminar un pèl encarnat de la zona de l'engonal, segons el Daily Mail. Va acabar en coma induït mèdicament.

“No hem perdut mai la fe quan altres ho van fer”, va dir la seva germana Michelle a TikTok aquesta setmana.

Ha estat narrant l'experiència propera a la mort del seu germà des que va aterrar a l'hospital a finals del 2022.

“Tot el que[els metges]van poder descobrir va ser que estava sagnant internament des d'alguna part. No sabíem que aquesta seria la preocupació més petita”, va escriure Michelle en una pàgina de GoFundMe que ha recaptat més de 8,000 dòlars per a la seva atenció.

"Ell va decaure ràpidament fins que li van posar suport vital", va afegir.

“Va agafar un bacteri estrany que estava devastant el seu cos i apagant tots els seus òrgans, cosa que li va provocar sepsi”, va continuar explicant.

La sèpsia per contracció de la columna (quan el cos d'una persona respon inadequadament a una infecció i els òrgans resulten greument danyats) va ser només el començament d'aquest malson.

Mentre era a l'hospital, també va contreure la grip A i pneumònia doble als dos pulmons, a més de síndrome de dificultat respiratòria aguda.

Segons la seva germana, ho van posar en coma induït mèdicament durant tres setmanes.

Michelle va subtitular un vídeo recent afirmant que els metges van dir: "Steven no en sortiria viu" i que a ella "li van dir que no tenia activitat cerebral".

En altres clips, va escriure que les possibilitats de supervivència de Steven eren del voltant del 4%.

Va haver de sotmetre's a una cirurgia a cor obert, passar dues setmanes en un llit giratori per facilitar-ne la respiració i que li drenessin constantment els líquids dels pulmons.

Tot i això, ni més ni menys que un miracle, va sobreviure i estava recuperant la capacitat de caminar a finals del 2023.

"No hem perdut mai l'esperança ni la fe", va subtitular Michelle en un altre TikTok , publicat la setmana passada.