Pochettino, en un partit amb el Chelsea

Pochettino, al carrer: el Chelsea anuncia l'acomiadament del tècnic argentí

L'ex d'Espanyol i Spurs només ha estat una campanya a la banqueta de Stamford Bridge

Una única temporada... i al carrer. L'argentí Mauricio Pochettino ha deixat de ser l'entrenador del Chelsea Football Club, després d'una única temporada al capdavant de la seva banqueta, havent-ho classificat per jugar la Conference League 2024-25, després de quedar a la sisena posició a la Premier League.

"En nom de tots al Chelsea, ens agradaria expressar el nostre agraïment a Maurici pel seu servei aquesta temporada. Serà benvingut de nou a Stamford Bridge en qualsevol moment i li desitgem tot el millor en la seva futura carrera com a entrenador", han dit els directors esportius del club, Laurence Stewart i Paul Winstanley.

Pochettino mateix ha agraït "al grup propietari" de l'entitat blue i també a Stewart ia Winstanley per "l'oportunitat de ser part de la història d'aquest club". "El club ara està ben posicionat per seguir avançant a la Premier League ia Europa els propers anys", ha afegit el tècnic argentí a la nota de premsa.

Jesús Pérez, Miguel D'Agostino, Toni Jiménez i Sebastiano Pochettino han deixat el club londinenc amb el preparador nascut a Murphy. "El club no farà més comentaris fins que es nomeni un nou entrenador", ha conclòs el Chelsea a la seva nota de premsa.

Abans del Chelsea, Pochettino va entrenar l'Espanyol (club en què també va jugar), el Southampton, el Tottenham Hotspur (a qui va classificar per a una final de Champions League) i el PSG (un altre dels seus exequips com a futbolista).

Michel, candidat a la banqueta del conjunt londinenc?

Tot i aquesta última part del comunicat, després de l'acomiadament del preparador argentí ha començat el ball de noms... i mitjans anglesos ja han posat els primers candidats sobre la taula.

Brilla, amb llum pròpia, un nom: el tècnic vallecà del Girona, Míchel Sánchez, que amb permís de Xabi Alonso ha estat el millor entrenador de la temporada 2023-24.

Sebastian Hoeness, tècnic de l'Stuttgart (una altra de les sensacions de la temporada a la Bundesliga) i Enzo Maresca, del Leicester (amb qui ha aconseguit l'ascens a la Premier League) serien altres alternatives a una banqueta que han ocupat, entre d'altres José Mourinho i Carlo Ancelotti, les últimes temporades.