Missa Rodríguez al costat de l'autocar d'Espanya amb una imatge de Rubiales

Incident masclista taca la celebració de les futbolistes espanyoles al Congrés

L'incident ha generat controvèrsia i ha posat de manifest la necessitat de conscienciar sobre el respecte i la igualtat a l'esport, així com la importància d'eradicar conductes masclistes i discriminatòries en qualsevol context

Després d'aixecar el trofeu de la Nations League, les jugadores de la selecció espanyola femenina de futbol es van dirigir al Congrés dels Diputats per celebrar la victòria.

Tot i això, el que havia de ser un moment d'alegria es va veure entelat per un incident desagradable.

Mentre les futbolistes abandonaven el Congrés, diverses persones presents a la zona van començar a cridar-los "una miqueta, una mica", fent referència al polèmic petó sense consentiment que Luis Rubiales, antic president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, va donar a Jenni Hermoso durant la celebració del Mundial.

La portera del Reial Madrid, Missa Rodríguez, no va dubtar a respondre aquests càntics amb fermesa, expressant la seva desaprovació: "No té gràcia això". Tot i això, les persones van continuar amb els comentaris, ignorant el retret de la jugadora.

L'incident ha generat controvèrsia i ha posat de manifest la necessitat de conscienciar sobre el respecte i la igualtat a l'esport, així com la importància d'eradicar conductes masclistes i discriminatòries en qualsevol context.