RFEF amb una imatge de la Guàrdia Civil

Set detinguts després d'un registre a la RFEF per presumptes contractes irregulars

Les diligències policials s'estan practicant sota la direcció del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid), en coordinació amb la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil està procedint aquest dimecres a l'entrada i el registre d'onze domicilis, a més de requeriments judicials en diferents entitats públiques i privades, entre les quals la Reial Federació de Futbol, en una investigació per corrupció i blanqueig de capitals que deixa, de moment, set detinguts.

Les diligències policials s'estan practicant sota la direcció del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid), en coordinació amb la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada.

A més, compta amb suport d'EUROPOL i es desenvolupa a diferents províncies de la geografia espanyola.

Segons aquestes fonts, està previst fer l'entrada i el registre a onze domicilis, així com l'execució de requeriments judicials.

Hi ha diverses detencions ja practicades dins d'unes diligències que preveuen fer set arrestos i que arriba també a cinc persones més en qualitat d'investigats.

Les intervencions s'emmarquen en una investigació vinculada a presumptes fets delictius associats a la corrupció als negocis, l'administració deslleial i el blanqueig de capitals. Les actuacions romanen secretes per ordre judicial.