Joan Laporta parlant amb un fons blaugrana

La sorprenent dimissió del Barça que deixa debilitada la Junta de Laporta

Eduard Romeu va ser nomenat per Joan Laporta vicepresident de l'Àrea Econòmica de l'equip català el març del 2021

Eduard Romeu ha renunciat al càrrec de vicepresident de l'Àrea Econòmica del FC Barcelona per la "incompatibilitat amb la seva tasca professional", segons ha confirmat aquest dijous el conjunt blaugrana en un comunicat.

"El FC Barcelona informa que el Sr. Eduard Romeu, vicepresident de l'Àrea Econòmica del Club, ha presentat la seva renúncia al president Joan Laporta adduint incompatibilitat amb la plena dedicació a la seva tasca professional", va assenyalar el club 'culer'.

El màxim mandatari blaugrana "ha acceptat la renúncia" del directiu alhora que li "ha agraït la tasca al capdavant de l'Àrea Econòmica del Club, enfocada en el desenvolupament del pla de viabilitat engegat durant aquest mandat i que ha aconseguit revertir la situació financera de la institució".

Eduard Romeu va ser nomenat per Joan Laporta vicepresident de l'Àrea Econòmica de l'equip català el març del 2021 després de la seva elecció com a nou president i va ser el responsable d'idear les conegudes 'palanques' que van ajudar a sanejar la debilitada economia del club.

A finals de gener, va ser nomenat president de la comissió d'auditoria de la renovable gallega EiDF.