Toni Kroos amb la samarreta d'Alemanya jugant un partit contra Espanya

Toni Kroos sorprèn el món: Torna a la selecció alemanya per a l'Eurocopa

El madridista, de 34 anys i en un gran estat de forma, entrarà així a la propera llista del selecció per als amistosos del març contra França i els Països Baixos

El migcampista alemany del Reial Madrid, Toni Kroos, ha confirmat aquest dijous la tornada a la selecció del seu país a partir de la propera aturada internacional i de cara a formar part de l'equip a l'Eurocopa que organitza Alemanya entre juny i juliol vinents.

"Tornaré a jugar amb Alemanya a partir del març. Per què? Perquè m'ho ha demanat el seleccionador nacional, em ve de gust i estic segur que amb l'equip a l'Eurocopa es pot fer molt més del que la majoria de la gent pensa ara mateix", va assegurar Kroos en un breu missatge al seu perfil oficial d''Instagram'.

La setmana passada a la prèvia de l'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant el RB Leipzig, el mateix jugador ja havia confessat que s'estava "pensant" tornar a la Mannschaft.

"Hi ha la possibilitat, però de moment no ho sé", va indicar aleshores.

El madridista, de 34 anys i en un gran estat de forma, entrarà d'aquesta manera a la propera llista de la selecció per als amistosos del març contra França i els Països Baixos, en la tornada després d'anunciar la seva retirada internacional després de l'eliminació d'Alemanya a l'Eurocopa del 2021 davant Anglaterra i després d'haver disputat 106 partits, amb el títol de campió del món el 2014 com a principal èxit.