Montilivi amb una imatge de la Champions

La UEFA autoritza que el Girona jugui la Champions a Montilivi

El club informarà properament del procés de compra de les entrades per gaudir dels partits de 'Champions'

El Girona FC ha rebut l'autorització de la UEFA perquè l'estadi de Montilivi pugui acollir els partits de la Lliga de Campions la temporada 2024-2025, per la qual cosa l'estrena històrica del club a la màxima competició continental podrà ser al feu 'gironí'.

La UEFA va informar aquest dijous passat al Girona FC l'acceptació de les reformes proposades pel club català per poder acollir els partits de la propera 'Champions' a Montilivi.

Unes modificacions que, segons ha explicat el club, suposaran una "important inversió econòmica" i permetran que l'estadi compleixi els requisits necessaris per acollir partits de la màxima competició europea. Més concretament, aquesta inversió oscil·laria entre els 600.000 i el milió d'euros, segons ha informat el Diari de Girona.

El club informarà properament del procés de compra de les entrades per gaudir dels partits de 'Champions' a Montilivi, tenint en compte la reducció de l'aforament a causa de la impossibilitat d'utilitzar les grades supletòries que sí que són usades en les competicions nacionals.

Després de guanyar el FC Barcelona al derbi català de l'última jornada de LaLiga EA Sports, a Montilivi per 4-2, l'equip de Míchel va aconseguir de manera matemàtica la classificació per a la propera Lliga de Campions, competició en què s'estrenarà l'entitat blanc-i-vermella.

De fet, a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Alabès, el tècnic del club gironí va deixar clar que el que els agradaria era jugar a Montilivi.

"Al 100% vull jugar a Montilivi, he parlat amb el club i també volen això. Penso que jugarem a Montilivi. L'afició també ho té clar, el primer partit de la història del Girona a Europa que serà a Champions serà a Montilivi" , afirmava.

Es va arribar a plantejar la possibilitat que el Girona jugués en un altre estadi, com podia ser el Lluís Companys, però finalment es podran quedar a casa i que tots els aficionats puguin veure com algunes de les estrelles més grans del planeta es passegen pel seu feu.

La història del Girona és, sens dubte, una que es contarà en els propers anys com la llegenda que van forjar, passant de segona a Champions en tan sols dos anys.