El Village Metamorphosis arriba a l'Hospitalet per a aquest Mobile World Congress

En un lloc, l'emblemàtica Plaça Europa, per promocionar la cultura, la gastronomia i la tecnologia en el marc del MWC 2024

L'alcaldessa Núria Marin saludant John Hoffman CEO del MWC2024 | Catalunyapress

El fil conductor del Village d'aquesta edició és la papallona com a símbol de la transformació digital de l'Hospitalet a la plaça Europa.

El Village de l'Hospitalet és un lloc obert al món

Cartell del Village Metamorphosis de l'Hospitalet
Cartell del Village Metamorphosis per a aquest MWC2024 | Catalunyapress

 

Un lloc que estarà obert a tothom que vulgui conèixer el projecte L'Hospitalet 6.0, basat en la innovació i la transformació digital. i Turisme de l'Hospitalet i el Baix Llobregat.

Núria Marín: 'Hospitalet vol convertir-se a la capital de l'humanisme digital'

Marín ha destacat la voluntat del municipi de ser "la capital de l'humanisme digital, una ciutat on la tecnologia sempre està al servei de les persones i de la igualtat d'oportunitats".

L'alcaldessa ha posat com a exemple l'obertura de tres punts TIC als mercats municipals del Centre, Santa Eulàlia i Bellvitge.

En paraules de la pròpia Marin 'amb la inauguració del #VillageLH donem el tret de sortida al #MWC24. El congrés més important del món en l'àmbit de la tecnologia mòbil i la transformació digital i un motor molt potent que genera economia i ocupació a la ciutat per reinvertir-la als barris"

InnovaTIC Florida ha rebut el premi Go!Ods

Así funciona un punto TIC en Hospitalet atendiendo al CEO del MWC

El punt d'atenció InnovaTIC del Centre Florida-Ana Díaz Rico, situat a la plaça dels Blocs Florida, ha rebut per la seva innovació el premi Go!Ods del Pacte Mundial de l'ONU i la Fundació Rafael del Pino per l'ODS 4: educació de qualitat.

Pel mateix han passat i beneficiat prop de 10.000 persones grans ateses per joves formats per atendre'ls i que aquest mateix divendres han rebut un diploma acreditatiu de la seva feina a la comunitat.

Els joves de l'Hospitalet que han participat a Mercatic
Els joves de l'Hospitalet que han participat a Mercatit | Catalunyapress

La lluita per la inclusió social i contra la bretxa digital de la gent gran a l'Hospitalet té així continuïtat aquest 2024 atesa la gran acceptació del projecte entre els veïns del municipi.