Xavi Hernández i el seu staff, en arxiu

Xavi dóna la cara després de la nova crisi de la seva continuïtat al Barça

El tècnic ha fet pilotes fora a la roda de premsa, negant la versió publicada als mitjans

L'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, s'ha pronunciat enmig de l'especulació i l'enrenou mediàtic que envolta la seva continuïtat al club. Ho ha fet abans del president, Joan Laporta, que també està sota els focus. Davant les preguntes persistents sobre el seu futur, Xavi va expressar el seu enfocament en el present i el proper partit contra el Rayo Vallecano.

En una sèrie de declaracions, Xavi va destacar el compromís amb l'equip i el desig de competir al més alt nivell. Va reconèixer les crítiques rebudes i les va considerar com una oportunitat per millorar i demostrar la seva vàlua. Tot i els rumors sobre la seva possible sortida, Xavi va subratllar que la seva relació amb el president Joan Laporta continua sent de confiança i tranquil·litat.

El tècnic espanyol va reafirmar la seva determinació de liderar l'equip en la recerca de la segona posició a La Lliga, destacant la importància del proper partit contra el Rayo Vallecano. Davant les preocupacions plantejades per la plantilla, Xavi va assegurar haver transmès calma i confiança als seus jugadors, enfocant-se al present i al projecte a llarg termini del club.

Tot i les incerteses que envolten el seu futur, Xavi va mostrar optimisme i ambició per continuar al càrrec, destacant la base sòlida de la plantilla i el seu compromís amb el club. Enmig de les especulacions i el soroll mediàtic, l'entrenador es manté ferm en el seu enfocament al proper partit i en el desafiament d'assegurar la segona plaça a la Lliga.

Amb el partit contra el Rayo Vallecano a l'horitzó, Xavi Hernández i el FC Barcelona es preparen per enfrontar el desafiament amb determinació i esperança d'aconseguir un resultat positiu que reforci la seva posició a la taula. Mentrestant, el futur de Xavi al club segueix sent objecte d'especulació, però el seu compromís i el seu enfocament en el present són clars mentre continua liderant l'equip a la recta final de la temporada.