Partidàs a l'horitzó: França serà el rival d'Espanya a les 'semis' de l'Eurocopa

França va assegurar el seu pas a les semifinals aquest divendres a la nit, després de vèncer Portugal en una tanda de penals marcada pel fall de Joao Félix. El partit, disputat a Hamburg, va acabar sense gols després de 120 minuts molt igualats, i finalment es va decidir des dels onze metres, on França va sortir victoriosa amb un resultat de 5-3.

|
EuropaPress 6073988 kylian mbappe marcus thuram eurocopa 2024 (1)
Thuram, Mbappé i Deschamps, contra Portugal | Europa Press

Al llarg dels 90 minuts reglamentaris i els 30 minuts de pròrroga, ambdós equips van tenir algunes oportunitats per obrir el marcador, però cap va ser prou contundent com per canviar el resultat. Els canvis realitzats per tots dos entrenadors van intentar moure el partit, però sense èxit.

La tensió va arribar al seu punt màxim a la tanda de penals. França i Portugal van executar els seus primers llançaments amb precisió, mantenint la sèrie igualada. No obstant això, el moment crucial va arribar quan Joao Félix, que aquest últim any va estar cedit al Barça, va fallar el seu penal enviant la pilota al pal. França, per la seva banda, va mantenir la calma i no va fallar cap dels seus llançaments, assegurant així la victòria i el seu pas a les semifinals.

Amb aquesta victòria, França s'ha establert com el rival d'Espanya a les semifinals de l'Eurocopa, que per la tarda van eliminar els amfitrions, Alemanya, a la heroica. Mentre La Roja no podrà comptar amb Dani Carvajal ni Robin Le Normand per sanció, ni amb Pedri González per lesió, els francesos arriben amb tot. Això sí, Mbappé continua malmès després del seu incident nasal i haurà de jugar amb una màscara que sembla molestar-lo més del que s'esperava.