Asseguren que Lamine Yamal serà el proper guanyador del premi Golden Boy

El premi reconeix al millor jugador menor de 21 anys de la temporada

|
EuropaPress 6083670 09 july 2024 bavaria munich spains lamine yamal celebrates his goal during (1)
Lamine Yamal, a l'Eurocopa | Europa Press

El jove prodigi del FC Barcelona, Lamine Yamal, està sent la sensació de l'Eurocopa. Amb només 16 anys, aquest futbolista està copant moltes portades i ha guiat la selecció espanyola a la final del torneig, juntament amb altres companys seus. Un dels moments més destacats va ser el seu golàs contra França, que va permetre a la selecció classificar-se per a la final del torneig.

Precisament després d'aquest moment, el jugador ha guanyat posicions per fer-se amb el proper Golden Boy, el premi que reconeix al millor jugador menor de 21 anys de la temporada. Recentment, una font autoritzada, un membre del jurat del premi, ha assegurat que serà el guanyador.

Al programa Onze de TV3, el periodista Joaquín Maroto, qui forma part del jurat del premi Golden Boy, va declarar que Lamine Yamal serà el guanyador d'aquesta edició. Segons les seves paraules, el seu vot personal ha estat per al jove jugador del Barça, i es creu que compta amb el suport de la majoria dels periodistes del jurat.

Les votacions per al premi Golden Boy estaran obertes fins al 26 de juliol, però tot indica que Lamine Yamal té moltes possibilitats de guanyar el trofeu. Aquesta notícia ha estat rebuda amb entusiasme pels seguidors del futbol, que veuen en Lamine Yamal la pròxima gran estrella del esport.

El premi Golden Boy, que reconeix al millor jugador jove d'Europa, és un dels guardons més prestigiosos en el món del futbol. Si Lamine Yamal el guanya, rellevarà Jude Bellingham com a posseïdor del títol i s'unirà a una llista d'il·lustres jugadors del FC Barcelona que han rebut aquest reconeixement. Entre ells es troben Lionel Messi, Cesc Fàbregas, Pedri i Gavi.