Espanya resisteix i goleja a Suïssa malgrat jugar amb un home menys (1-4)

El proper enfrontament per a Espanya serà contra Dinamarca a Múrcia el 12 d'octubre, on es disputaran el lideratge del grup

|
6924707
Espanya resisteix i goleja a Suïssa malgrat jugar amb un home menys (1-4) | SE Futbol

La selecció espanyola de futbol va aconseguir una victòria imperial a Suïssa, tot i jugar amb un home menys des del minut 24. El partit va començar de manera prometedora per a Espanya, que va obrir el marcador només 4 minuts després amb un gol de Joselu, qui va rebre una assistència precisa de Lamine. La decisió del VAR va confirmar que la pilota havia creuat completament la línia de gol, deslligant la celebració entre els espanyols.

No obstant això, l'entusiasme dels visitants es va veure frenat per la ràpida reacció dels suïssos. Un gol d’Omeragic va ser anul·lat després de la revisió del VAR, a causa d'una mà en l'inici de l'acció, cosa que va permetre a Espanya mantenir la seva avantatge.

El partit va prendre un gir al minut 24 quan Le Normand va ser expulsat per derribar a Embolo, qui es dirigia sol cap a la porteria. A partir d'aquell moment, Espanya es va veure obligada a jugar amb deu jugadors. Malgrat aquesta desavantatge numèrica, La Roja va demostrar una resiliència notable.

Suïssa va tenir una oportunitat significativa per igualar el marcador amb una falta de Amdouni que va impactar al travesser. No obstant això, Espanya no es va enfonsar i, malgrat estar en inferioritat, va crear diverses oportunitats de contraatac.

Abans del descans, Suïssa va aconseguir retallar distàncies amb un gol d’Amdouni, que va arribar després d'un servei de córner. A la segona meitat, l'entrenador espanyol, Luis de la Fuente, va realitzar canvis estratègics. L'entrada de Ferran Torres per Lamine va resultar ser una decisió encertada. Ferran Torres es va convertir en el protagonista en assistir a Fabián per al tercer gol al minut 77, consolidant l'avantatge espanyol.

Poc després, al minut 80, Ferran Torres va anotar el quart gol després d'una carrera impressionant des del seu propi camp, segellant la victòria per a Espanya amb un resultat de 4-1. Amb aquesta victòria, Espanya es posiciona en el segon lloc del grup, a dos punts de Dinamarca, que també va guanyar el seu partit contra Sèrbia. El proper enfrontament per a Espanya serà contra Dinamarca a Múrcia el 12 d'octubre, on es disputaran el lideratge del grup.