El partit entre l'Atlètic i el Reial Madrid va estar marcat pel llançament d'objectes a Courtois després del gol de Militao, i un gol pòstre de Correa

|
EuropaPress 6247457 angel correa of atletico madrid celebrates goal during the spanish league (1)
El derbi madrileny acaba amb una suspensió temporal i un resultat que afavoreix al Barça (1-1) | Europa Press

L'Atlètic de Madrid va aconseguir un empat a un en el derbi contra el Reial Madrid, un resultat que, encara que celebra l'equip colchonero, deixa els merengues lamentant la pèrdua de dos punts en la seva lluita pel títol.

L'enfrontament, disputat al Cívitas Metropolitano, va estar marcat per la polèmica. El primer gol va arribar al minut 64, quan Éder Militao va anotar per al Reial Madrid després d'una jugada a pilota aturada, deslligant l'eufòria entre els aficionats visitants. No obstant això, el partit es va aturar temporalment als 67 minuts a causa del llançament d'objectes cap a Thibaut Courtois. L'àrbitre, Busquets Ferrer, va decidir suspendre el joc durant 10 minuts, mentre Koke i Giménez intentaven calmar els aficionats.

Després de la reanudació, l'Atlètic va continuar buscant l'empat. Tot i que un primer gol de Correa va ser anul·lat per fora de joc després de la revisió del VAR, l'argentí va aconseguir marcar en el temps de descompte, al minut 95, amb una assistència de Javi Galán, cosa que va desfermar la celebració a les grades colchoneres. Aquest empat afavoreix al FC Barcelona, que es manté a tres punts del Reial Madrid, líder de LaLiga.