Nagore Robles amb la seva nòvia, amb una imatge de sorpresa

Es confirma la parella de Nagore Robles: una tiktoker gairebé 20 anys més jove

Tot i que Robles havia mantingut el seu romanç en secret durant mesos, unes fotografies fetes en un conegut parc de Madrid han destapat el que ja era un secret de domini públic

Al món de l'espectacle, els idil·lis solen ser motiu d'atenció pública, i quan involucren figures conegudes, l'interès es multiplica.

Només uns dies després de la confirmació de la relació entre Sandra Barneda i la ballarina i model holandesa Pascalle Paerel, un altre nom emergeix a les notícies del cor: Nagore Robles.

La col·laboradora de televisió de 41 anys ha estat captada en un apassionat petó amb la nova parella, Carla Flila, una jove tiktoker de 25 anys.

Tot i que Robles havia mantingut el seu idil·li en secret durant mesos, unes fotografies fetes en un conegut parc de Madrid han destapat el que ja era un secret de domini públic.

Les imatges, publicades per la revista 'Semana', mostren Nagore Robles i Carla Flila gaudint d'un dia de descans juntes, compartint gestos d'afecte i complicitat mentre passejaven pels espais verds de la capital espanyola.

Segons reporta la revista, la parella es va lliurar a la passió, sense importar-los els espectadors.

A diferència d'altres personatges públics que han optat per anunciar obertament les relacions en xarxes socials, Robles i Flila han preferit mantenir el seu festeig allunyat dels reflectors mediàtics.

Tot i que no han fet cap declaració oficial al respecte, totes dues no dubten a compartir fotografies juntes als seus perfils personals.

La relació anteriorment mediàtica de Nagore Robles amb Sandra Barneda ha estat objecte de comparació en aquest nou context. Mentre van estar juntes, totes dues compartien obertament el seu amor en xarxes socials. Tot i això, la postura actual de Robles sembla haver canviat. "No vull que em preguntin sobre la meva vida sentimental. No en parlaré", va afirmar rotundament.