Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Confirmat! Torna Sálvame: aquesta és la data d'estrena

María Patiño i Belén Esteban, entre altres, estaran al nou programa

L'esperat retorn de l'emblemàtic programa de televisió “Sálvame” està a punt de materialitzar-se sota una nova identitat i una plataforma de streaming revolucionària. La productora Fabricantes Studio SL ha anunciat amb entusiasme el llançament de Canal Quickie, el primer canal en viu dedicat exclusivament a l'apassionant món del cor i la televisió. Aquest nou projecte promet oferir als espectadors una experiència sense precedents i redefinir els estàndards de l'entreteniment contemporani.

El 6 de maig marcarà l'inici d'una nova era televisiva amb l'estrena de Ni que fóssim Sálvame, un format innovador que es transmetrà en directe de dilluns a divendres a la tarda. Amb una durada estimada de cinc hores, el programa promet submergir els espectadors en un univers sense censura i ple de desimboltura, on els límits es desdibuixen i l'autenticitat és la protagonista indiscutible.

L'equip darrere d'aquest emocionant projecte està compost per figures de renom al món de l'entreteniment, encapçalades per María Patiño com a presentadora i David Valldeperas en el rol de director. La participació de destacats col·laboradors com Belén Esteban, Maria Patiño, Lydia Lozano, Víctor Sandoval, Chelo García Cortés i Kiko Matamoros, entre d'altres, garanteix una experiència televisiva inigualable, marcada per la frescor i l'espontaneïtat que caracteritzen el programa.

No obstant això, el retorn de "Sálvame" també comporta incògnites i sorpreses. Mentre que algunes cares històriques del programa com Alonso Caparrós i Terelu Campos podrien no formar part d'aquesta nova etapa, l'espectacle promet mantenir intacta la seva essència, oferint una visió sense complexos ni lligams de la vida i l'univers del cor.

Canal Quickie es presenta com el refugi perfecte per a aquells que busquen una mirada irreverent i desinhibida sobre l'actualitat televisiva i el món del cor. Amb una presència multiplataforma que inclou YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, Twitch i més, el canal es proposa conquerir una audiència àvida d'emocions fortes i experiències autèntiques.

En resum, la tornada de "Sálvame" sota la nova identitat de "Ni que fóssim Sálvame" i en l'innovador format de Canal Quickie promet ser un dels esdeveniments més destacats del panorama televisiu actual. Amb un elenc estel·lar, una proposta sense precedents i un enfocament sense filtres, aquest programa es posiciona com un imperdible per als amants de l'entreteniment audaç i sense embuts.