Lecquio, en una imatge recent

La contundent resposta del comte Lecquio al comunicat de Carlo Costanzia

En un text havia carregat contra la premsa espanyol, especialment contra la productora d'Ana Rosa Quintana

Carlo Costanzia ha emès un duríssim comunicat carregant contra la premsa espanyola (i en concret la productora de Ana Rosa Quintana) per les informacions que s'han donat després de la detenció dels seus fills Pietro i Rocco a Torí acusats d'intent d'assassinat després d'agredir a destralades a un jove el 18 de març passat per un presumpte ajust de comptes relacionat amb el tràfic de drogues però també amb la gelosia.

Mentre els seus fills estan a la presó provisional a Itàlia, l'exmarit de Mar Flores no ha dubtat a esclatar pel "linxament mediàtic diari i constant" que segons ell els mitjans de comunicació del nostre país estan fent els seus fills "des de fa setmanes". només pel fet de ser germans d'una altra víctima de les mentides i manipulacions, alhora fill d'una mare santificada"; és a dir, el seu fill gran, Carlo, a l'ull de l'huracà per la seva relació amb Alejandra Rubio. I ha qualificat els periodistes de "veritables terroristes de la desinformació".

Un comunicat en què carrega especialment contra Alessandro Lequio, que s'ha mostrat molt crític amb els seus fills arribant a afirmar que en el seu "ramat totes les ovelles són negres" i que aquest tipus de persones "com més lluny millor": "Un personatge que ha passat la seva vida a organitzar tancades a gent per poder fer xantatge i que ha venut portades de sonades traïcions i que fa 30 anys que menja gràcies gràcies a parlar malament dels altres, sense pegar pal a la seva vida, es permet el luxe de jutjar la meva família , millor s'esbandida abans la boca, que ja fa molt de mal olor des de fa molt de temps..." afirma Carlo.

I com no podia ser d'una altra manera, el comte italià li ha respost a 'Vamos a veure'. "Entenc que és el rebot d'un pare desesperat davant el futur que espera als seus fills, però té els 3 fills dormint a la garjola i és el que l'hauria de preocupar i sobre el que hauria de reflexionar" ha sentenciat.

Respecte a l'atac de Costanzia di Costigliole, Lequio no s'ha quedat callat i assegurant que "no sé a qui es refereix amb el personatge que es dedica al xantatge" ha admès que encara que "al segle passat" va poder tenir les seves coses, "principalment infidelitats, cap delicte".

"Com a pare em fas pena, però més pena em fa el noi que ha estat a punt de morir i que passarà la resta de la seva vida depenent d'una pròtesi pels teus fills. I fer servir termes com a terrotista em sembla molt desafortunat" ha tancat molt crític.