La crisi torna a sobrevolar la parella

Crisi entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva? La filla de la Preysler evita donar la cara

Després de la separació, la reconciliació i el casament, tornen a estar sobre la taula possibles mals rotllos entre tots dos

Els moviments de Tamara Falcó en els darrers dies ens tenen desubicats completament.

Arran que comencessin els rumors de crisi en el seu matrimoni amb Íñigo Onieva, la marquesa de Griñón amb prou feines s'ha deixat veure.

Després de diverses nits a la residència familiar d'Isabel Preysler i no al seu domicili conjugal, l'àtic que va adquirir el 2020 a prop de la casa de la seva mare, finalment va tornar.

En canvi, a Onieva sí que se l'ha vist, constantment, entrant i sortint amb normalitat davant de l'absència de Tamara.

Capcota i amb un gest seriós, Falcó va entrar amb cotxe sense donar resposta als rumors de crisi, "completament infundats", com ha deixat clar el seu entorn.

Tot i això, si el seu matrimoni amb Íñigo marxa a les mil meravelles set mesos després de donar-se el 'sí vull', ¿per què no rasa d'una vegada per totes les especulacions?

Encara que desconeixem el motiu, Tamara prefereix mantenir-se en un discret segon pla i callar davant dels rumors. N'és una bona prova la dràstica decisió que ha pres i que passa per no sortir del seu domicili més del que és estrictament necessari.

En comptes de ser ella l'encarregada de passejar els seus gossets Jacinta i Vanilla, la marquesa ha deixat aquesta feina a les mans de la seva empleada de la llar.

Mentrestant, Falcó es va quedar a casa. Crisi, de nou? Aquesta possibilitat torna a estar sobre la taula... i veurem si la marquesa de Griñón decideix abordar-la i pronunciar-s'hi o segueix amb les evasives.