Tamara Falcó i un emoji de dubte

Descobreix les manies ocultes de Tamara Falcó: cafè matutí, fòbia a les fotos i més

Tamara ha compartit algunes de les seves manies més peculiars, revelant així facetes menys conegudes de la seva personalitat

La família Preysler és coneguda pels seus rituals meticulosos i les seves exquisides preferències en tots els aspectes de la vida, un llegat que sembla haver deixat una marca profunda a la vida de Tamara Falcó, filla d'Isabel Preysler.

Des de la seva participació en un reality xou fins a les seves entrevistes en programes de televisió, Tamara ha compartit algunes de les seves manies més peculiars, revelant així facetes menys conegudes de la seva personalitat. Aquestes són les més sorprenents:

  • Va evitar durant un temps les ratlles del terra: Encara que només va ser una fase de la seva infància, Tamara Falcó va admetre que solia evitar trepitjar les ratlles del terra, emulant el personatge interpretat per Jack Nicholson a la pel·lícula "Millor Impossible". Tot i això, aviat es va adonar de la dificultat que això implicava i va optar per trobar una solució més pràctica.
  • Cafè imprescindible al matí: Una de les manies més arrelades de Tamara és la seva necessitat de prendre cafè només aixecar-se. Per ella, el dia no pot començar sense aquesta indispensable dosi de cafeïna.
  • Fòbia a posar per a fotos: Tot i la seva presència a la televisió i la seva col·laboració en programes com "El Hormiguero 3.0", Tamara va confessar la seva incomoditat en posar per a fotografies. La seva inquietud i tendència a gesticular la converteixen en una model poc convencional per als fotògrafs.
  • Repudi a l'olor del metro: Tot i que va sorprendre molts en revelar-ho, Tamara Falcó va admetre la seva aversió a l'olor del metro, especialment després de certa hora del dia. Els seus comentaris sobre la necessitat de ventilar el metro després de les tres de la tarda van deixar més d'un bocabadat.
  • Canvi constant de la disposició dels objectes: Una de les manies més evidents de Tamara és la seva tendència a canviar constantment la disposició dels objectes a casa seva. Des que es va mudar, troba plaer a reorganitzar el seu espai, de vegades passant hores canviant la ubicació de canelobres i altres elements decoratius.

Aquestes curioses manies ofereixen una visió més íntima de la vida de Tamara Falcó, revelant aspectes de la seva personalitat que van més enllà de la imatge pública com a membre de l'alta societat espanyola.