Bertín Osborne en una gala d'Innocents

La difícil recuperació de Bertín Osborne: familiars preocupats per la seva salut

El presentador i cantant de 69 anys ha tornat a contraure el Covid-19, i és per això que fa tres setmanes que està fora del focus públic i dels escenaris

L'estat de salut de Bertín Osborne no és el més òptim, segons van reconèixer recentment les filles en ser interrogades sobre l'estat del cantant.

El presentador i cantant de 69 anys ha tornat a contraure el Covid-19, i és per això que fa tres setmanes que està fora del focus públic i dels escenaris.

Arran de contagiar-se per segona vegada de coronavirus, s'ha aïllat a la seva finca d'Alcalá de Guadaíra i hi és des de fa tres setmanes.

La primera vegada que Osborne es va encomanar, va tenir una recuperació satisfactòria, però aquesta vegada li està costant una mica més.

La filla de Bertín Osborne, Eugenia Osborne, ha estat la font d'informació principal sobre l'estat de salut del cantant.

Eugenia ha compartit que, si bé el seu pare està mostrant signes de millora, el procés no és fàcil, i ha admès que "està feble". Aquesta situació té familiars i amics preocupats i pendents de l'estat de salut del cantant.

Tot i això, l'estat de salut de Bertín Osborne no és motiu d'alarma. "Li està costant recuperar-se del Covid, però no és gens greu", va afirmar la filla del cantant als col·laboradors de 'Fiesta'.

A més, esperen que el seu estat de salut millori de manera notable en un termini màxim d'una setmana.

D'altra banda, Pipi Estrada ha comunicat que Bertín està consumint vitamines per combatre el profund esgotament físic que sol deixar la malaltia a moltes persones.