Elit

Els dos actors d'Élite que podrien estar sortint junts: ''El meu noi''

En una foto, els dos nois apareixen caminant de la mà pel carrer

La sèrie 'Élite' va ser estrenada l'octubre del 2018, i des d'aquell moment ha ocupat milers de titulars, ja fos per les trames, les novetats o per motius que tenien a veure amb tot el que passava més enllà de la pantalla. L'elenc s'ha anat renovant amb el pas dels anys, però alguns dels més rellevants del principi de la sèrie incloïen Miguel Herrán, Miguel Bernardeau, Ester Expósito, Jaume Lorente, Danna Paola, Itzan Escamilla i Omar Ayuso.

Precisament els dos últims protagonistes han despertat rumors després que Itzan Escamilla compartís una foto amb Omar Ayuso al seu Instagram. Els dos nois, que a la sèrie simulaven ser millors amics, apareixen caminant de la mà pel carrer, cosa que ha provocat que tothom pensi que estan en una relació sentimental.

Les reaccions a aquesta notícia no es van fer esperar, inundant la secció de comentaris amb missatges plens d'alegria i afecte. “És el que crec? Síiiiiii”, exclamava un usuari, mentre un altre afegia: “Sempre ho vaig saber”. Molts altres van expressar la seva felicitat amb comentaris com: “Amunt els Novios!”. El mateix Omar Ayuso va rebre una allau de cors després de declarar amb entusiasme: “El meu chicoooooooo”.

No és l'única publicació en què apareixen junts, ja que Itzan també en va penjar una al gener en què deia "Brilla roig el vespre".

Rumors sobre Ester Expósito i Miguel Bernardeau

La història d'amor entre Itzan Escamilla i Omar Ayuso no és l'única relació nascuda del set d''Elit'. Ester Expósito, que va trencar amb l'actor uruguaià Nicolás Furtado el desembre passat, ha estat relacionada amb Miguel Bernardeau des de principis d'any. Els rumors es van intensificar després que suposadament fossin vistos junts durant la celebració de l'aniversari de Bernardeau.

Els fans de la sèrie també es van emocionar al veure l'elenc de la primera temporada reunit a Monterrey a finals d'abril, durant un concert de Danna Paola al Macrofest. Aquesta reunió va desfermar la imaginació dels seguidors, que van començar a especular sobre una possible relació entre Ester Expósito i Danna Paola. Tot i això, els grans absents d'aquest esdeveniment van ser precisament Itzan Escamilla i Omar Ayuso.