Penélope Cruz, en una estrena

L'emotiu missatge de Penélope Cruz: El viatge a Calcuta em va canviar la vida

L?actriu ha passat per El Hormiguero per presentar Ferrari, el biopic sobre el fundador d?aquests mítics cotxes italians

Penélope Cruz ha tornat a Espanya per presentar el seu darrer treball, la pel·lícula Ferrari basada en la vida d'Enzo Ferrari. Al film, comparteix protagonisme amb Adam Driver a les ordres de Michael Mann.

Feliç per la seva trajectòria professional, diu que l'ha ajudat a conèixer gent que mai no s'hauria imaginat, i també a conèixer llocs impressionants.

De fet, Cruz reconeix quin va ser el viatge que li va canviar la vida. "Vaig anar a treballar a les cases de Maria Teresa de Calcuta, cada matí la veia a ella. Si hi ha un viatge que a mi em va canviar la vida, va anar a l'Índia", reconeix.

Lliurada a la interpretació ia cadascun dels personatges a qui dóna vida, reconeix que cada paper requereix una dedicació absoluta, tant que confessa que pot arribar a ser obsessiu.

"Moltes vegades als restaurants no em centre perquè estic espiant la gent que tinc al meu voltant, m'imagino cada cosa... si ets actor és el dia a dia, tot és un estudi constant del comportament humà, és un pou sense fons", admet.

Molt exigent amb la seva feina, reconeix que és molt dura amb si mateixa quan visiona els seus treballs, ja que sempre pensa que ho podria haver fet millor.