Leonor amb una imatge d'una cara de sorpresa

La nit de festa de la Princesa Leonor que ha causat enrenou a Saragossa

Dissabte passat, van caçar la princesa d'Astúries a la discoteca Babia de Saragossa

Leonor, l'esperança de la Casa Reial, ha estat captada fent alguna cosa típica en un adolescent, però que ha sorprès pel càrrec que ostenta.

Dissabte passat, van caçar la princesa d'Astúries a la discoteca Babia de Saragossa. Al recinte, van poder veure la jove de 18 anys ballant reguetó amb els seus companys de l'Exèrcit de Terra.

Les imatges difoses per Telecinco mostren la princesa gaudint de la nit, amb ulleres de sol al cap. Segons diversos testimonis, l'hereva al tron es va comportar de manera educada i amable, sense mostrar signes de comportament inapropiat per part dels escortes.

No obstant, no és la primera vegada que surt de festa, cosa que ha provocat que el comportament dels seus guardaespatlles hagi estat, de vegades, qüestionable. Segons diversos informes, han arribat a impedir l'accés als lavabos quan ho requeria, o exigir als empleats d'establiments nocturns firmar contractes de confidencialitat.

Però el que realment ha deixat atònits a molts és que Leonor estava vapejant. Un periodista d ?Informàlia afirma haver estat testimoni directe d'aquesta situació, corroborant que la princesa estava fumant a la vista de tothom a la porta de la discoteca.

Tot i que no és una cosa escandalosa a la majoria d'espanyols, sí que ho és si escau, a qui se li atribueix un halo de perfecció i innocència que es podria estar difuminant.

Amb quatre dels set cosins Borbó adults implicats en el consum de tabac o altres substàncies, la imatge de la família reial es veu seriosament compromesa.