Portada revista Forbes

Forbes reconeix 24 influencers catalans entre els millors creadors de contingut

Aquests creadors estan acumulant milions de seguidors i oferint contingut de qualitat que impacta positivament a la seva audiència

La revista Forbes ha publicat recentment la llista dels 100 millors creadors de contingut de l'any a Espanya. En aquesta selecció, es destaquen fins a 24 influencers catalans que sobresurten en diverses temàtiques com moda, gastronomia, tecnologia i estil de vida, entre d'altres.

Els influencers catalans han aconseguit posicionar-se en aquesta llista gràcies a la seva influència en plataformes com Instagram, TikTok, Twitter i YouTube, acumulant milions de seguidors i generant contingut de qualitat a les seves àrees d'interès.

Entre els influencers catalans reconeguts per Forbes es troben noms com Àngela Marbre (@amarmolmc), Eva Soriano (@evasoriano), Laura Escanes (@lauraescanes), Aida Domènech (@dolceida), i Gerard Romero (@gerardromero), entre d'altres.

Aquests creadors de contingut han estat classificats en diverses categories per Forbes, que inclouen bellesa, moda, emprenedoria, tecnologia, viatges, entre d'altres. Cadascú ha destacat a la seva àrea d'especialització, i ha esdevingut referents dins de la comunitat digital.

La influència d'aquests creadors de contingut ha transcendit més enllà del nombre de seguidors, i és reconegut per la seva capacitat per impactar de manera positiva en la seva audiència i portar la imatge de marques a un altre nivell.

La inclusió d'aquests 24 influencers catalans a la llista de Forbes demostra el creixement i la rellevància de la comunitat digital a Catalunya, així com l'impacte que tenen a la societat actual a través de les seves plataformes de contingut.

Llista completa

 1. Àngela Marbre - @amarmolmc
 2. Mara Jiménez - @croquetament__
 3. Mar Lucas - @marlucas
 4. Eva Soriano - @evasoriano
 5. Inés Arroyo - @ines_arroyo
 6. Aida Domènech - @dolceida
 7. Alex Rivière - @ariviere
 8. Berta Caparrós - @bertacaparros
 9. Coco Constans - @ffitcoco
 10. Marta Sierra - @marta__sierra
 11. Laura Escanes - @lauraescanes
 12. Dámaris Pérez - @lizyyP
 13. Lídia Rauet - @lidiarauet
 14. Carlota Bruna - @carlotabruna
 15. Nil Ojeda - @nilojeda
 16. Gerard Romero - @gerardromero
 17. Carles Tamayo - @TamayoStuff
 18. Melo Moreno - @YellowMellowMG
 19. Pau Garcia-Milà - @paugarciamila
 20. Mikel Boisset - @mikelboisset
 21. Marta Travels - @imartatravels
 22. Cristina López - @iamcristinini
 23. Jordi Alemany - @jordialemany_bh
 24. Jessica Goicoechea - @goicoechea