Fotomuntatge de Marieta a una illa deserta

Marieta, expulsada de Supervivientes amb un aclaparador percentatge segons una enquesta

L'exconcursant de 'L'Illa de les Temptacions' podria acabar igual que Kiko Jiménez

Aquest dijous podria ser el darrer de Marieta a Supervivientes si es compleix el pronòstic de l'enquesta que ha estat activa durant tota la setmana a Catalunya Press. L'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' és la favorita, de lluny, per ser expulsada del reality, acumulant el 72% dels vots del sondeig. Queda lluny Aurah Ruiz, que només ha rebut el 20% del vot dels espectadors per ser expulsada i Pedro García Aguado, que reuneix només el 8% dels vots.

Tot i haver estat una de les concursants més salvada en les successives nominacions, sembla que Marieta no sobreviurà a la mala fama que ha aconseguit les últimes setmanes. L'audiència, segons sembla, no va aprovar l'estratègia que van portar Kiko Jiménez, Marieta i Miri amb el presumpte petó de Gorka Ibarguren a l'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones'. La setmana passada se'n va anar Kiko, aquesta possiblement li toqui a Marieta i la pròxima podria perillar Miri Pérez-Cabrero si els concursants saben llegir l'audiència i la pugen a la palestra.

A continuació, podeu veure els resultats de l'enquesta, on encara és possible votar:

Els jocs de recompensa, de líder, i la tornada de Kiko Jiménez

A la Gala 14 de Supervivientes, que conduirà com sempre Jorge Javier Vázquez, els concursants també disputaran dos jocs. En un es jugaran el collaret de líder ia l'altre, una suculenta recompensa.

Així mateix, Kiko Jiménez serà rebut al plató després de ser expulsat la setmana passada. Aquí us esperarà Sofia Suescun, que li explicarà que s'ha convertit en concursant oficial de 'Supervivientes All Stars'. Durant la gala també es Revelarà un nou concursant que participarà al reality de supervivència.

De moment, estan confirmats per Telecinco Sofia Suescun, Adara Molinero, Logan Sampedro, Bosco Blanch Martínez-Bordiu i Olga Moreno

Altres mitjans també han confirmat la tornada de concursants com Marta Peñate, Abraham García o Marta de Lola.