El missatge d'Ivonne Reyes a Pepe Navarro: 'Sempre confiant en la llei'

La batalla judicial entre la model i el presentador ha viscut un nou capítol recentment

Immersos en una guerra judicial que sembla no tenir fi, Ivonne Reyes i Pepe Navarro s'han vist les cares als tribunals moltes vegades.

I mentre el presentador continua negant que el fill de la veneçolana, Alexandre, sigui seu, la model ha sortit vencedora de la seva darrera batalla.

Navarro va demandar Reyes per intromissió a l'honor i a la intimitat personal i familiar per una exclusiva que va concedir a la revista Lecturas el 2019, i li reclamava 60.000 euros.

Una demanda que ell va perdre en primera i segona instància i no va dubtar a recórrer al Tribunal Suprem (TS). Ara, aquest ha dictat sentència i ha donat la raó a la veneçolana, i ha condemnat Navarro al pagament de les costes.

Una gran notícia per a Ivonne, que després de setmanes allunyada dels focus i centrada en l'elaboració del primer llibre, ha reaparegut exultant en un esdeveniment a la capital. "Estic tranquil·la i sempre confiant en la llei", ha afirmat amb un gran somriure.

I, encara que no amaga que li encantaria girar full i oblidar la seva batalla judicial amb Pepe, no ha dubtat a respondre-li. "Estic tranquil·la i segueixo viva i el que em queda", ha volgut deixar clar.

Curiosament, en aquesta darrera compareixença, la veneçolana va saber l'arrest d'Antonio Tejado. La model va voler aprofitar per donar-li tot el suport a María del Monte.