David Beckham nu en un anunci de roba interior

La tendència en cirurgia estètica: els mugrons de David Beckham

Molts homes estan sotmetent-se a cirurgia per evitar que els mugrons es marquin quan porten samarreta

Els cirurgians de la ciutat de Nova York estan veient un augment en el nombre d'homes que busquen reduir la mida dels mugrons. La raó, i la inspiració estètica, és David Beckham.

Els mugrons petits, simètrics i “en forma d'ametlla” de la superestrella del futbol han fet que homes amb diners desemborsin 5.000 dòlars per un procediment per perfeccionar els seus pectorals.

"La gent vol els mugrons de David Beckham", va dir dimecres al Daily Mail el Dr. Marc Everett, cirurgià plàstic de l'Upper East Side de Manhattan .

El Dr. Elie Levine, que també té consultori al mateix barri, diu que ara realitza el procediment una vegada cada dues setmanes.

"Definitivament és una tendència creixent", va declarar, dient que també va escoltar homes dir que necessiten que els mugrons s'assemblin als de Beckham.

Si bé el procediment és costós, és ràpid de fer i els pacients poden tornar a treballar el mateix dia.

Primer, s'adorm l'àrea del pit amb un anestèsic local abans que un cirurgià talli al voltant dels costats del mugró per eliminar la pell i qualsevol teixit mamari addicional que es pugui haver format.

Alguns cirurgians també tallen parcialment l'àrea punxeguda al centre del mugró, coneguda com a protrusió, perquè sembli més respingó.

"Els homes són cada cop més conscients de com es vesteixen i de com es veuen", va afirmar.

“Si usen alguna cosa ajustada que mostri els mugrons de manera més prominent, podria fer-los sentir incòmodes”, va proclamar el cirurgià plàstic. "No volen que el centre d'atenció del que porten posat, si porten una samarreta ajustada, sigui el mugró".

Levine diu que al voltant del 80% dels pacients que busquen una cirurgia de reducció de mugrons són residents de la ciutat de Nova York, mentre que la resta són homes de fora de la ciutat.

“No és el procediment més comú que faig però definitivament és un que té una tendència ascendent”, va afirmar.