L'entrega d'un dels premis

Pluja de premis per a la Princesa Leonor per part de l'Aragó

Ha rebut la Medalla de les Corts d'Aragó, el títol de Filla Adoptiva de Saragossa i la Medalla de la Comunitat

Jornada històrica per a la Princesa Leonor, que fent un pas més en el seu camí al tron ha rebut aquest dimarts 21 de maig en solitari, i sense la companyia dels Reis Felip i Letizia, les màximes distincions d'Aragó, on resideix des que va començar a agost de 2023 la seva formació castrense a l'Acadèmia General Militar de Saragossa.

A un mes d'acabar el camí a la ciutat, el govern aragonès li ha lliurat la Medalla de les Corts d'Aragó, el títol de Filla Adoptiva de Saragossa i la Medalla de la Comunitat Autònoma. Un dia inoblidable en què la Princesa d'Astúries no ha decebut i ha enamorat amb el somriure i la proximitat.

Tot i que es va especular amb la possibilitat que els Reis acompanyessin la seva filla en un dia tan especial finalment no ha estat així, i demostrant la seva confiança en la preparació de Leonor, han preferit no eclipsar la jornada amb la seva presència i deixar la Princesa fer davant aquests reconeixements en solitari.

Nerviosa i amb un look amb gest de complicitat al seu pare (en triar l'uniforme militar que l'hem vist diverses vegades), que el Rei Felip va lluir fa gairebé 4 dècades quan va rebre les mateixes distincions que avui ha rebut ella -jaqueta verda militar amb cordó vermell, camisa blanca i boina vermella- La Princesa d'Astúries arribava amb puntualitat britànica al Palau de l'Aljafería, seu de les Corts d'Aragó, cap a les 10.30 del matí d'aquest dimarts per rebre la Medalla d'aquesta Institució.

Aclamada al crit de Visca la princesa! per desenes de persones, Leonor feia la seva entrada al Pati de Santa Isabel amb pas ferm, conversant amb les autoritats amb naturalitat i un gran somriure que ens ha conquerit del tot. Gairebé sense maquillatge, l'hereva al tron ha recollit la seva rossa cabellera en un monyo amb què ha acaparat totes les mirades.

Després de rebre la Medalla de les Corts d'Aragó, la Princesa ha signat al llibre d'or de la institució abans de posar rumb al seu segon reconeixement, que ha tingut lloc a l'Ajuntament, on ha rebut el títol de Filla Adoptiva de Saragossa.

Posteriorment, Leonor ha anat a la Seu de Sant Salvador, on li ha estat imposada la Medalla d'Aragó, un emotiu moment a què seguirà un discurs de la Princesa en què agrairà els reconeixements d'aquest dia tan especial que es quedarà gravat al seu memòria per sempre.