Carmen Bazán, la mare de Jesulín d'Ubrique

La reacció de la mare de Jesulín després de les preguntes per la seva néta i Prieto Costanzia

Carmen Bazán ha passat una estona poc agradable per les qüestions dels periodistes

Els Janeiro deien adéu aquesta setmana en transcendir a l'esfera pública que la filla de María José Campanarioioo i Jesulín de Ubrique hauria mantingut suposadament una relació sentimental amb Prieto Costanzia di Costigliole, germà de Carlo Costanzia, que segueix a la presó provisional a Itàlia per intent d'assassinat.

Fa uns dies, Así es la vida revelava que la influencer hauria tingut un festeig intermitent i ple d'anades i vingudes amb el germà de Carlo Costanzia, el nom del qual no deixa de copar titulars després de ser detingut dimecres passat després de presumptament agredir un jove a cops de matxet a Torí.

A més, asseguraven que el torero i l'odontòloga haurien estat en contra d'aquesta relació des del primer moment... però, però, el que mai no es van imaginar és que mesos més tard sortiria a la llum aquest festeig que ha cridat tant l'atenció.

Aquest dijous 28 de març hem pogut veure Carmen Bazán i li hem preguntat per aquesta informació i la veritat és que ens ha cridat especialment l'atenció la seva actitud... ja que, lluny de parar-se amb la premsa i atendre'ls tranquil·lament, la matriarca del clan ha accelerat el cotxe per evitar els micròfons.

Conscient de la delicada situació en què torna a estar la seva família després de les últimes informacions de la noia, la mare del dretà ha preferit no deixar-se veure ni contestar cap de les preguntes i ha entrat a la finca Ambicions amb rapidesa per esquivar la premsa.

Bazán ha mantingut un perfil força baix des de la mort del seu marit, Humberto Janeiro, a l'agost del 2021. De fet, les poques vegades que se la veu és perquè algun dels membres de la seva família (de sang o política) penja alguna publicació amb imatges als seus perfils de les xarxes socials.