Laura Matamoros, en un acte promocional

La tornada a la realitat de Laura Matamoros després de passar per 'Supervivientes'

El seu germà Diego ha parlat sobre l'estat actual de la madrilenya

Laura Matamoros es convertia, fa just una setmana, en l'última expulsada de Supervivientes 2024 . Tot i que sonava com una de les grans favorites i ha estat una de les concursants que més contingut i bons moments ens ha donat en aquesta edició, els seus atacs a Makoke i els seus enfrontaments amb Miri Pérez Cabrero -íntima amiga de la seva germana Anita- li han passat factura i provocaven que l'audiència decidís que havia arribat el moment del seu adéu, després d'haver estat participant al concurs durant prop de 2 mesos.

Dimarts passat 14, la influencer aterrava a Madrid en xoc per la presència de les càmeres d' Europa Press esperant-la de matinada a l'aeroport. Somrient i tranquil·la, donava la callada per resposta a totes les seves polèmiques per a hores després reaparèixer al plató de Terra de ningú i se sincerava amb Carlos Sobera sobre els motius de la seva expulsió i els seus grans errors durant el seu pas pels Cayos Cochinos.

Des de llavors no hem tornat a veure la Laura. Després de gairebé 60 dies sense estar amb els fills, Matías (6) i Benji (2) -fruit de la seva relació amb Benji Aparicio, del qual es va separar fa un any- la instagrammer està recuperant el temps perdut amb els seus petits i de moment no ha abandonat el pis on resideix als afores de la capital.

En canvi, a qui sí que hem vist ha estat Diego Matamoros, que després de la seva ruptura amb Marta Riumbau i després que la influencer anunciés que està embarassada i serà mare en solitari, s'ha instal·lat a la casa de la Laura i s'ha encarregat de cuidar la seva mascota, Pipa, mentre aquesta estava a l'illa de Supervivientes .

El fill de Kiko Matamoros arribava somrient al domicili de la seva germana dimecres passat 15 de maig i, esquiu com acostuma a ser amb les càmeres i amb la premsa, ha evitat donar detalls sobre el retrobament de la Laura amb els seus nens, encara que sí que ha revelat com està portant la col·laboradora de Vamos a ver el seu retorn a la realitat. "Descansant", ha confessat en un breu missatge.