Nagore Robles, en arxiu

Vols que Nagore Robles sigui la propera concursant de 'Supervivientes'?

Diumenge passat, durant l'emissió del programa, es va desfermar un enrenou mediàtic després de l'anunci de la sortida de Carmen Borrego

Diumenge passat 31 de març, durant l'emissió de 'Supervivientes: Conexión Honduras', es va desfermar un enrenou mediàtic després de l'anunci de la sortida de Carmen Borrego del reality show. Tot i això, l'atenció no es va centrar únicament en el comiat, sinó també en la possible incorporació d'una nova concursant: Nagore Robles.

Durant el programa, Makoke va sorprendre l'audiència en esmentar que Nagore Robles estava interessada a unir-se a l'elenc de 'Supervivientes'. Tot i que Robles va negar inicialment aquesta afirmació, més tard, davant la pregunta directa de Sandra Barneda, va expressar el seu interès a participar al concurs si se li garantia el mateix salari que rebia Carmen Borrego.

La resposta de Robles va provocar un intercanvi de propostes entre ella i la direcció del programa. Barneda li va assegurar que rebria el mateix caixet que Borrego i es va comprometre a proporcionar-li els bitllets d'avió abans que s'acabés el programa si signava el contracte. Tot i això, Robles es va mostrar reticent a signar qualsevol document en aquell moment a causa d'un compromís laboral pendent.

La incertesa sobre la participació de Nagore Robles a 'Supervivientes' ha portat la presentadora del programa, Sandra Barneda, a posposar la resposta definitiva de Robles per al proper dimarts 2 d'abril, durant l'emissió de 'Supervivientes: Tierra de nadie' amb Carlos Sobera.

Davant d'aquesta situació, sorgeix la pregunta: S'hauria de Nagore Robles convertir en la propera concursant de 'Supervivientes'? Participa en aquesta enquesta per expressar la teva opinió!