Una dona treballa al camp

Arriba a Tarragona una exposició sobre dones camperoles i canvi climàtic

La mostra, preparada per Mans Unides, es podrà visitar durant tot aquest mes al Mercat Central de la capital del Tarragonès

El Mercat Central de Tarragona acull durant tot el mes l'exposició fotogràfica Reduir les bretxes de gènere per fer front al canvi climàtic .

És una iniciativa de Mans Unides que convida els visitants a reflexionar i apreciar la relació entre la vida rural i la resiliència de les dones camperoles.

La mostra descobreix com les dones de regions rurals del Perú s'estan capacitant tècnicament per impulsar l'agricultura ecològica per preservar la biodiversitat, com a resposta vital al canvi climàtic.

La tasca de cooperació de lentitat compta amb el suport de lAjuntament.

“La voluntat del Mercat Central és acostar-se al màxim a la ciutadania des de tots els vessants possibles. Una és convertir-se en altaveu de temes rellevants i sensibles”, va explicar Montse Adán, presidenta de Mercats de Tarragona, durant la inauguració.

"I el canvi climàtic i la lluita per un futur mundial sostenible, n'és un. És un plaer per a nosaltres poder acollir, un any més, una exposició de Mans Unides i poder visibilitzar la tasca tan important de cooperació que realitza l'entitat a tothom”, va afegir.

Adam va apuntar que el mercat vol ser "un espai de convivència comercial, social i cultural a la ciutat".

L'any passat, l'equipament va exposar Benín, un mercat de nens durant l'any passat.