Nous jardins de Margaret Michaelis al barri de Vallcarca i Penitents a Barcelona

Barcelona obre els jardins Margaret Michaelis al barri de Vallcarca i Penitents

Estan dedicats a la històrica fotògrafa que porta el mateix nom

L'Ajuntament de Barcelona ha obert aquest cap de setmana els jardins dedicats a la fotògrafa Margaret Michaelis (1902-85) al barri de Vallcarca i Penitents amb 2.000 metres nous de zones de descans i una àrea de joc infantil.

El nou parc és a la cruïlla de l'avinguda de Vallcarca i el carrer d'Anna Piferrer al costat de la comissaria de la Guàrdia Urbana i davant de l'estació de Metro Penitents de la L3, informa l'Ajuntament de Barcelona aquest diumenge en un comunicat.

La urbanització ha costat 2,52 milions d'euros i s'hi han instal·lat tobogans, grades, escales integrades i espais de joc amb itineraris interns que comuniquen les diferents cotes per aprofitar el desnivell de 2 metres del terreny.

Quan s'aixequin les restriccions per la sequera s'acabaran els jardins amb la creació d'una zona de frondosa vegetació amb zones de plantes aromàtiques.

Els jardins també han millorat la connectivitat entre els carrers Anna Piferrer, Otília Castellví i Cesare Cantù, amb recorreguts nous i rampes d'accés.