ONCE dóna feina a moltíssimes persones amb discapacitat

El carrer de Lleida que apareixerà a 5 milions de cupons de l'ONCE

La sèrie 'A peu de carrer' fa un recorregut per les vies més emblemàtiques de 50 ciutats

Aquest matí ha tingut lloc, a la Plaça de la Paeria, l'acte de presentació del cupó que l'ONCE dedica el proper dimarts 7 de maig al carrer Major de Lleida, dins de la sèrie monogràfica dedicada als principals carrers i avingudes del territori sota el lema 'A peu de carrer'. Cinc milions de cupons difondran aquest conegut i concorregut carrer.

Durant l'acte Marcelino Cid, director de l'ONCE a Lleida, ha lliurat Pilar Bosch, regidora de Promoció de la Ciutat i Cultura de l'Ajuntament de Lleida, una imatge emmarcada d'aquest cupó. Han estat acompanyats per Antonio Romero, conseller territorial de l'ONCE

“Són els mateixos carrers pels quals els venedors i venedores de l'ONCE porten la il·lusió i la sort cada dia. Són també un espai de solidaritat. Ho és el carrer Major i ho són la seva gent. El cupó homenatja els ciutadans, als quals donem les gràcies per la seva generositat i l'afecte que rebem diàriament i per la confiança en els nostres productes de loteria responsable, social i segura”, sosté Marcelino Cid, director de l'ONCE a Lleida.

Cupó de Lleida
Cupó del Carrer Major de lleida | ONCE

La sèrie 'A peu de carrer' fa un recorregut per les vies més emblemàtiques de 50 ciutats, plenes de vida i de gent que passeja per una banda a l'altra.

A Catalunya han format part d'aquesta col·lecció La Rambla de Barcelona i l'avinguda de S'Agaró a la Platja d'Aro (Girona); i properament ho farà La Rambla Nova (Tarragona).

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat.

A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre darreres; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'organització, 2.400 a Catalunya.

A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.