Policies manifestant-se davant del MWC

Desenes de policies locals de l'Hospitalet es manifesten davant del MWC

Els concentrats han interromput el trànsit de 9.30 a 10.30 en un dels carrils de la rotonda davant de l'entrada principal de l'MWC

Uns 50 policies locals de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) s'han concentrat aquest dilluns davant del Mobile World Congress (MWC), que se celebra a la Fira de Barcelona Gran Via, per exigir "més seguretat" i millores salarials.

El membre d'UGT de Catalunya José Manuel Maguilla ha dit que s'ha de concretar en un increment de plantilla i en reforçar la seguretat dels edificis oficials, en declaracions amb el portaveu del Sindicat de Policia de Catalunya (SPC) a l'Hospitalet, Julio Carrasco , i el membre del Sindicat de Policies Locals i del Cos de Mossos (SPL-CME) Juanjo Toran.

Els concentrats han interromput el trànsit de 9.30 a 10.30 en un dels carrils de la rotonda davant de l'entrada principal de l'MWC.

Aquesta acció l'han justificat al·legant que “aquest esdeveniment té una repercussió molt més important que qualsevol altre” i han insistit que han formulat les mateixes reivindicacions que anys anteriors.