La comparsa Disc 45

Disc 45 guanya el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona

Els premis es van donar a conèixer a última hora de la tarda de dimarts passat 13 de febrer

La nit del 13 de febrer passat, la plaça de la Font de Tarragona va acollir l'acte del veredicte del Concurs de Comparses i entrega dels premis del Carnaval 2024.

El primer premi, el Trofeu Ninot del Carnaval , ha estat per a Disc 45, amb la temàtica d'inspiració mexicana La desfilada del dia dels morts. Com a comparsa guanyadora d'aquest 2024, ha decidit regnar el proper any com a Rei del Carnaval 2025. Com a primera comparsa classificada, Grup de Dansa i Comparsa Disco 45 s'ha endut 1.000 euros.

Amb aquest trofeu, Disc 45 haurà de lluir una disfressa de nova creació al Carnaval 2025. També seran els encarregats de portar el penó de Carnaval al conjunt de la festa, i el cremaller real durant els actes de l'Enterrament i Crema.

El segon premi ha estat per a Colours Fantasy, amb la temàtica inspirada en el joc de Super Mario Tarraco-Bros. El premi econòmic ha estat de 700 euros i també hauran de lluir una disfressa de nova creació l'any que ve.

El Premi Honorífic Sàtira 2024 ha recaigut a la comparsa Nuevo Ritmo pels seus cocodrils que han captivat tot el públic.

D'altra banda, el Premi Honorífic Sostenibilitat 2024 ha recaigut a la comparsa Petada & Peripatètics. S'ha reconegut la reutilització de materials d'altres anys i per la recollida de materials a les botigues i supermercats.

Finalment, el Premi Honorífic Participació i Promoció 202, dotat en 200 euros, que reconeix la comparsa o entitat cultural o festiva que ha participat en més activitats del programa i hagi fet una major difusió a les xarxes socials, ha estat per a Amics de la Part alta. S'ha reconegut la seva alta participació al Carnestoltes de Tarragona, organitzant actes propis, assistint a la resta d'actes i difonent-los per les xarxes socials.