Discoteca Big Ben ple de gent

La discoteca Big Ben de Mollerussa ja té data d'obertura després d'una dècada tancada

De moment, s'estan acabant les obres de conservació i adaptació de la discoteca per adequar-la a les necessitats actuals

Després de nou anys de tancament, la famosa discoteca Big Ben de Mollerussa torna a obrir les portes.

Aquest local va tancar de manera definitiva el 2015 després de 39 anys de trajectòria, tot i que el seu declivi va començar una dècada enrere.

Durant molt de temps, va ser una icona a l'àmbit de l'entreteniment nocturn a tot Europa. De fet, va arribar a albergar concerts d'artistes com Boney M, Simply Red, Sabrina i Kate Ryan.

Després de gairebé deu anys de tancament, la reobertura està programada per al 5 d'octubre d'aquest any. Aquest serà el moment en què els quatre espais de la discoteca quedaran completament operatius.

Cadascuna tindrà una música diferent. A la Sala Plató es podrà gaudir de música dels anys 90 i 2000, a la Sala Planetari s'ambientarà amb música de la dècada dels vuitanta, la Sala House estarà animada amb màquina i techno, mentre que la Sala Univers estarà dedicada als èxits del pop espanyol.

De moment, s'estan acabant les obres de conservació i adaptació de la discoteca, amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica més del 30% a tot el recinte.

Per a la inauguració, s'hi incorporarà tecnologia audiovisual avançada, incloent pantalles de vídeo contínues que mostraran imatges en 3D, així com el funcionament de la nova il·luminació.