Cupó de l'ONCE

Els dos municipis catalans on ONCE ha repartit 70.000 euros

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie

L'ONCE ha repartit 35.000 euros a Santa Margarida i els Monjos, al sorteig del Cupó Diari d'aquest passat dilluns 6 de maig.

Maria de les Mercedes Horcajada, persona amb discapacitat com tots els venedors i venedores de l'ONCE, és qui ha portat la sort a Santa Margarida i els Monjos, des del Punt de Venda. Maria de les Mercedes va vendre un cupó premiat amb 35.000 euros.

Santa Margarida i els Monjos pertany a l'agència de l'ONCE a Vilanova i la Geltrú, que ofereix serveis personalitzats a 287 afiliats i afiliades i compta amb 106 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

D'altra banda, l'ONCE ha repartit 35.000 euros més a Cambrils, al sorteig del Cupó Diari d'aquest mateix dilluns.

Gricel Bernal és qui ha venut el cupó a Cambrils, des del seu Punt de Venda ubicat a la Plaça Carles Roig, 5. Gricel va vendre un cupó premiat amb 35.000 euros.

Cambrils pertany a l'agència de l'ONCE a Reus, que presta serveis personalitzats a 465 afiliats i afiliades i té 91 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

Cupó de l'ONCE

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat.

A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre darreres; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i darreres (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o última xifra del nombre premiat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.