Un cupó del Sueldazo del passat 4 de maig

La fortuna somriu a Cubelles: 60.000 euros del Sueldazo del Cap de Setmana de l'ONCE

Aquest sorteig ja havia deixat diners al municipi el setembre de 2020

L' ONCE ha repartit 60.000 euros a Cubelles, en el sorteig del Sueldazo del Cap de Setmana del passat dissabte 4 de maig.

Maria Dolores Valverde, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Cubelles amb la venda de tres cupons premiats amb 20.000 euros cadascun. En total, va repartir 60.000 euros.

Maria Dolores és una persona amb discapacitat, com els 2.400 agents venedors de l'ONCE a Catalunya, que ven els productes de loteria social, responsable i segura de l'Organització des del quiosc ubicat al passeig de Vilanova.

Cubelles pertany a l'agència de l'ONCE a Vilanova i la Geltrú, que ofereix serveis personalitzats a 287 afiliats i afiliades i compta amb 106 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El Sueldazo de Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a quatre cupons més. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors de l'Organització, 2.400 a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i de seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries.

Segon Sueldazo al municipi

Cubelles és 'reincident' a rebre aquest premi especial dels caps de setmana.

L'anterior vegada que algun veí d'aquesta localitat del Garraf va veure com li somreia la fortuna va ser en plena pandèmia, el 13 de setembre del 2020. A més de Cubelles. aquell mateix cap de setmana es va repartir un premi de 2.000 euros al mes durant 10 anys a Còrdova.